Poredak najboljih električnih skutera sa sjedalom za 2020. godinu

Poredak najboljih električnih skutera sa sjedalom za 2020. godinu
 • Objavio: Auto i Moto
 • Broj pregleda: 1209
 • Vrijeme čitanja: 10 minuta.

Danas su električni skuteri postali izvrsna alternativa automobilima. Uz njihovu pomoć ne samo da možete „ići“ dug put, već i vršiti kontrolu nad svojim pokretima. Uz to, uređaji će vam pomoći smanjiti vrijeme putovanja, jer zbog svoje male veličine imaju izvrsne terenske sposobnosti. Uređaj se puni iz mreže (220 V) pomoću izvornog uređaja. Svatko, bez iznimke, može uživati ​​u novitetu, koji ne cijeni samo svoje vrijeme, već i okoliš. Na temelju brojnih pregleda na mreži, potkrijepljenih fotografijom, za njezino korištenje nisu potrebne posebne vještine. U nastavku ćemo izgorjeti oko električnih skutera sa sjedalom.

Zašto se svima toliko sviđa novopečeni uređaj

S vremenom su se skuteri od novovjekovnog pribora pretvorili u obične tehnološke pomoćnike koji su pronašli svoju primjenu u ljudskoj svakodnevici. Danas je to jedan od najjednostavnijih i najučinkovitijih načina putovanja bilo kojom udaljenostom. Sada će se moći bez odlaganja krenuti na posao. Naprave su vrlo tražene među mladima koji studiraju na institutima i fakultetima. Električni skuter može se koristiti za organizaciju uzbudljivog vikend putovanja.

Što pokreće potražnju:

 1. Prihvatljivi trošak.
 2. Autonomija.
 3. Udoban rad.
 4. Moderan izgled.
 5. Funkcionalni.
 6. Jednostavnost korištenja.
 7. Ekološki prihvatljivo.

Suvremene uređaje odlikuje nesmetan rad, snaga i visoka razina pouzdanosti. Na modernom tržištu i brojnim internetskim trgovinama postoji niz uređaja koji imaju prihvatljivu razinu zaštite od vode. To vam omogućuje da putujete seoskim cestama bez ikakvog rizika, probijate lokve i prskate prolaznike. Ako sjednete, skinuti ćete većinu tereta s nogu, čineći vožnju ugodnijom, pa čak i opuštajućom.

Ako je potrebno, prednost možete dati popularnim modelima koji su dizajnirani za velika opterećenja. Ova je opcija savršena za ljude s prekomjernom težinom koji teže neovisnosti.

Što tražiti

KriterijOpis
Težina Jedan od ključnih parametara na koji gotovo nitko ne obraća pažnju. Stoga osoba griješi pri odabiru i kupuje ono što joj ne odgovara. Ukupna težina uređaja varira, ovisno o konfiguraciji:
1. Do 8 kg super su lagane.
2. 8-12 kg smatraju se laganima.
3. 12-16 kg naziva se srednjim.
4,16-20 kg - težak.
5. Teška kategorija smatra se 20 kg ili više.
Svaki će model imati svoje prednosti i nedostatke.Osoba je u stanju samostalno dizati i nositi super lagane uređaje. Više od 15 kg već je teško povući, posebno za djecu. Bilo koja od gore navedenih karakteristika čini električni skuter izvrsnim rješenjem za gradska putovanja.
BaterijaKoriste se olovo i litij. Preporuča se dati prednost drugoj opciji, koja je u svim aspektima bolja od analoga. Osim toga, osoba se u svakodnevnom životu susreće sa sličnim baterijama (telefoni, tableti, prijenosna računala). Kapacitet olovnih jedinica je mali, težina je ogromna, a resurs je beznačajan. Indikator se mjeri u Wh ili Watt / sat. Što je veći taj koeficijent, to će uređaj duže putovati bez dodatnog punjenja. Mnoge internetske trgovine ne navode te podatke u recenzijama, jer utječu na konačni izbor osobe. Umjesto toga, pojavljuje se grafikon koji pokazuje moguću kilometražu po ciklusu. Međutim, ove su informacije vrlo subjektivne.
Tip motora Koristi se nekoliko vrsta dizajna. Što su:
1. Motori s lančanim pogonom. Element je pričvršćen na kotač pomoću remena ili lanca.
2. Motorni kotač. Uređaj se nalazi unutar korištenog kotača.
Kad god je to moguće, stručnjaci savjetuju davanje prednosti drugoj mogućnosti. Moćniji su, stabilniji, nepropusniji za zrak, izdržljiviji i tiši. Indikator napajanja također varira. Koeficijent će biti 100-1000 vata. Treba napomenuti da je 350 vati više nego dovoljno za većinu slučajeva. To će omogućiti uređaju da ubrza do 30 km / h.
Broj kotača i njihove dimenzijePromjer kotača može biti različit: najmanji je 3 inča, najveći je 14 inča. Što je manji odabrani promjer, to će uređaj biti lakši. Bit će mu teže kontrolirati, a bit će teško i voziti. Često se izbor zaustavlja na popularnim modelima s kotačima od 8 ili 10 inča. Također dijeli i kvaliteta gume: lijevana guma ili pneumatski tip. Druga je opcija izvrsna po tome što stvara dodatno ublažavanje i sposobna je izravnati nepravilnosti koje se nađu na putu (jame, iver, udubljenja). Ali oni se lako mogu oštetiti. Nemoguće je probiti gips, međutim, zbog činjenice da su mekani, teško im je upiti vibracije.
UbrzatiNajbolji modeli mogu ubrzati do 80 km / h. Minimalna brojka je 10 km / h. Prema većini kupaca, naprava koja se ubrzava do 30 km / h savršeno će se nositi s navedenim funkcijama. Osim toga, takva vožnja neće biti samo sigurna, već i ugodna. Neki više vole voziti brzinom od 50 km / h jer su navikli na svoje automobile. Međutim, proizvođači više ne preporučuju overclocking. Ipak, četiri kotača su bolja od dva ili tri. Pri odabiru dječjeg modela trebate obratiti pažnju na mogućnost samo-spuštanja brzine. Takve funkcije postaju stvarnost kada je uređaj povezan s roditeljskim pametnim telefonom pomoću posebne aplikacije.

Što je lakša težina električnog skutera, to će (najvjerojatnije) biti manja udaljenost od jednog punjenja. Informacije o kapacitetu baterije zaslužuju posebnu pozornost.

Kriteriji izbora

Kako odabrati električni skuter sa sjedalom? Pri odabiru takvog pribora treba uzeti u obzir nekoliko aspekata koji će vam pomoći da se usredotočite na stvarno visokokvalitetno i učinkovito vozilo. Uz karakteristike koje je naznačio proizvođač, treba uzeti u obzir i stupanj udobnosti koji osoba doživljava tijekom putovanja. Glavni kriteriji uključuju:

 1. Kočni sustav je izuzetno važan. Pored uobičajene tehnologije elektroničkog kočenja, mora postojati i dobra mehanika koja se koristi na biciklima.
 2. Brzina kretanja izravno će ovisiti o indikatoru snage.
 3. U kojoj god zemlji živjeli, preporučuje se da uređaj ponesete sa sobom u sobu i ne ostavljate ga na ulici bez nadzora.Da bi se tinejdžer mogao nositi s takvim manipulacijama, trebali biste se pobrinuti za kupnju sklopivog modela električnog skutera.
 4. Odajemo počast konstrukcijama s prednjim pogonom. Vrlo je prikladno upravljati takvim uređajima. Međutim, to podrazumijeva upotrebu konstrukcija opremljenih motorom, čiji trošak prelazi proračun.
 5. Maksimalno opterećenje. Uz težinu samog vozača, nije naodmet ostaviti i malu zalihu za vreće s namirnicama i osobne stvari. Deklariranih 100 kg najvećeg opterećenja izdržat će 120 kg neto težine, ali radni vijek proizvoda bit će znatno smanjen.
 6. Prisutnost zaslona ili zaslona u boji. Upravo će ovaj jednostavni uređaj pomoći korisniku da prati prijeđenu udaljenost i preostali naboj.
 7. Koliko je? Trošak takvih proizvoda previše varira. Međutim, valja napomenuti da u ovom slučaju skupo nije uvijek najbolje.
 8. Svojstva apsorbiranja udara. Grube ceste nikoga neće iznenaditi, ali jedno je proći rupu u automobilu, a sasvim drugo prijeći je na skuteru s tri kotača.
 9. Dodaci za dodatnu opremu. Potrebni su farovi i prtljažnik. To je istina koja neće utjecati na kupovnu cijenu nabolje, ali bez njih jednostavno ne možete. Bolje je malo preplatiti nego dugo žaliti.

Kako odabrati električni skuter za dijete

Ako je djetinjstvo modernih roditelja provedeno vozeći skutere, onda je sasvim očito da će i oni željeti sličnu prilagodbu za svoju djecu. Pa zašto se ne bi odlučili za električne modele? Naizgled nepretenciozan uređaj može ubrzati do pristojne brzine, pa biste trebali biti izuzetno oprezni u odabiru.

Dob djeteta

Pri odabiru takve opreme za bebe, prva stvar na koju biste trebali obratiti pažnju je dob. Najsigurniji dizajni napravljeni su za djecu u dobi od 4-7 godina i nisu sposobni za razvoj velike brzine. Djeci od 8 do 10 godina preporučuje se korištenje modela opremljenih posebnim ograničiteljima koji omogućuju ubrzanje do 10 km / h. Tinejdžerski proizvodi dizajnirani su za stariju djecu i mogu ubrzati do 15 km / h. Od 15. godine djetetu možete pokušati povjeriti uređaj za odrasle koji će ubrzati do 25 km / h. Težina djeteta također će se smatrati važnim aspektom. Standardom se smatra 45-60 kg, ali bolje je provjeriti detaljnije informacije u trgovini.

Oblikovati

Uz visoku pouzdanost montaže, izgled proizvoda igrat će važnu ulogu pri odabiru dječjeg električnog skutera. Za bebe proizvođači proizvode svijetle i neobične uređaje koji mogu privući pažnju djeteta. Prije kupnje uređaja, obratite pozornost na brojne pomoćne značajke, uključujući:

 1. Osvjetljenje odozdo.
 2. Sigurnosne trake.
 3. Zvučni efekti.
 4. Svjetlucanje.
 5. Svijetla boja.
 6. Zaštićeni zaslon.
 7. Dva sjedala.

Međutim, zadnju riječ treba ostaviti malom korisniku koji još uvijek mora svladati ovu inovaciju.

Težina i dimenzije

Roditelji koji su prvi put suočeni s takvom akvizicijom trebali bi shvatiti da će nakon duge i uzbudljive šetnje na svježem zraku skuter morati nositi kući. Osim toga, stanovnici stana imat će još više poteškoća, jer ako lift privremeno prestane raditi, morat ćete se popeti na svoj kat s popriličnim teretom. Nezgodno je gurati ispražnjenu jedinicu, pa će je također trebati nositi samostalno kad se sklopi (ako postoji takva opcija). Što manje uređaj teži, to je bolje za sve. Pri odabiru posebnu pozornost treba obratiti na stup upravljača i mogućnost njegovog podešavanja visine. Djetetu bi to trebalo biti ugodno.

Punjenje i baterija

Ne postoji takva baterija koja bi izdala ogroman naboj ako je male veličine ili se može napuniti u nekoliko minuta. Baterija je prisilni kompromis koji će se morati napraviti pri odabiru proizvoda. Puno će se kapacitivni uređaji puniti i imati će značajnu težinu (veličinu). No, moći će se voziti puno duže.Optimalni pokazatelj za dječje skutere je punjenje od 15 km.

Također treba imati na umu da s vremenom baterija gubi svoja svojstva, počinje postupno propadati i smanjivati ​​se. Da bi ovaj trenutak nastupio nakon nekoliko godina svakodnevne uporabe, morate se pridržavati svih preporuka koje je predložio proizvođač. Detaljne informacije nalaze se u tehničkom listu proizvoda.

Najbolji proizvođači sklopivih električnih skutera

SpeedRoll SG05

Mala težina uređaja samo pridonosi njegovoj upravljivosti. Proizvodi se na teritoriju Rusije, stoga neće biti teško pronaći pojedinačne komponente za gadget, kao ni markirani servisni centar. Temelji se na aluminijskom okviru, ali model nije tražen zbog kvalitete izrade. Dizajn je sklopiv i vrlo ergonomičan. Potpuno odsustvo zračenja, zglobova i čvorova dobro su promišljeni. Ukupna nosivost doseže 110 kg zbog kompaktnog, ali prostranog prtljažnika. Težina samog skutera je 14 kg, pa ga čak i tinejdžer može lako nositi s mjesta na mjesto. Ubrzava do 30 km / h i sposoban je prijeći istu udaljenost. Koristi se litij-ionska baterija od 10 Ah. Za potpuno punjenje potrebno je 6 sati. Veliki kotači omogućuju vam putovanje po neravnom terenu i male uspone. Također treba imati na umu prisutnost ručne kočnice, što povećava ukupni sigurnosni pokazatelj uređaja. Za početak je dovoljno pritisnuti tipku, a noću će vožnja biti posebno ugodna zahvaljujući svijetlim farovima.

Prosječna cijena - 32.000 rubalja.

SpeedRoll SG05
Prednosti:
 • promišljeni dizajn;
 • mala težina;
 • svijetla prednja svjetla;
 • informativni prikaz;
 • veliki kotači;
 • kvaliteta izrade;
 • dopušteno opterećenje 110 kg;
 • visokokvalitetni materijali;
 • ako je potrebno, proizvod možete naručiti putem interneta.
Mane:
 • nedostatak širokog izbora boja.

Palmexx T-hodalica

Razumna kombinacija cijene i kvalitete. Vizualno podsjeća na minijaturno terensko vozilo, koje izgleda prilično elegantno. Model u bijeloj boji izgleda posebno stilski. Sklopivi dizajn pogodan je za aktivna putovanja u toplom vremenu. Kao baterija koristi se rijetka danas vrsta olovnih baterija, koja može funkcionirati čak i pri temperaturama ispod nule. Treba napomenuti prisutnost visokokvalitetne izolacije odjeljka za baterije. Uz odgovarajuće vozačke vještine, odrasla osoba može se lako nositi s kontrolom kako na ravnom asfaltnom putu, tako i na laganom terenu. Potpuno punjenje dovoljno je za prelazak 40 km. Dopuštena brzina je 40 km / h. Model je opremljen bubanj kočionim sustavom i lančanim pogonom. Ubrzanje i zaustavljanje su nježni. Opremljen velikim kotačima koji imaju zaštitne metalne pločice, bočne reflektore, kočiona svjetla i prtljažnike.

Trošak - 26 000 rubalja.

Palmexx T-hodalica
Prednosti:
 • vrijednost za novac;
 • potpuno punjenje za 8 sati;
 • ubrzanje do 40 km / h;
 • 40 km s jednim punjenjem;
 • veliki kotači sa zaštitnim lukovima na bokovima;
 • prostrano deblo;
 • meko kočenje i ubrzanje;
 • Jednostavnost kontrola.
Mane:
 • 42 kg - težina.

Eltreco Iconic GL 500w 48v

Popularni model koji je opremljen sjedištem. Izrađen od čvrstog aluminijskog okvira. Sklopiv i lagan. Temelji se na motoru od 500 W i litijevoj bateriji. Prednja vilica opremljena je amortizerom, 10. pneumatskom gumom i disk kočnicama (stražnja i prednja). Suvremeni oblik prijevoza koji je ekološki prihvatljiv. Uz njegovu pomoć možete se lako kretati prometnim ulicama i avenijama. Dopušteno je ručno podešavanje visine. Ubrzava do 32 km / h s težinom od 13 kg. Istodobno možete hodati 45 km.

Cijena - 47.000 rubalja.

Eltreco Iconic GL 500w 48v
Prednosti:
 • 45 km s jednim punjenjem;
 • dinamika;
 • održivost;
 • ekološka prihvatljivost;
 • ergonomija;
 • snažan motor;
 • lagano trčanje.
Mane:
 • sjedalo nije ugodno;
 • trošak.

ZAXBOARD Jahač

Jeftino i učinkovito cjelogodišnje vozilo dizajnirano za odraslu publiku.Savršeno vozi seoskim cestama, održavajući izvrsne uvjete vožnje i vozačke performanse. Može se koristiti u ekstremnim uvjetima - toplini i značajnim kolebanjima temperature. Svi su ključni elementi prekriveni posebnim zaštitnim slojem koji ih štiti od prašine, prljavštine i vode. Zahvaljujući tome, postaje moguće voziti skuter po snijegu ili kiši.

Temelji se na motoru od 350 vata, što se smatra prihvatljivim pokazateljem. Ugrađeno u kotačić koji je zaštićen. Za proizvodnju akumulatora koriste se visokokvalitetne legure. Osigurana je toplinska izolacija. Struktura je presavijena. Moguće je kretati se u uvjetima nedovoljne vidljivosti zbog prisutnosti svijetlog fara ugrađenog ispod stupa upravljača. Hod je mekan, gladak, zbog amortizera.

Može se kupiti po cijeni od 20 000 rubalja.

ZAXBOARD Jahač
Prednosti:
 • snaga motora;
 • udobno sjedalo;
 • mala težina;
 • zaštita od prašine, prljavštine i vlage;
 • dobra sposobnost trčanja;
 • amortizacija.
Mane:
 • tempomat nije osiguran.

Baiku strast

Prikladno je voziti se na takvom uređaju i na terenu, pa čak i na asfaltu. To je postalo moguće zahvaljujući instaliranim 10-inčnim kotačima i visokokvalitetnom ovjesu. Potonji je dizajniran da apsorbira vibracije, što pridonosi brzom i učinkovitom prevladavanju prepreka. Zaslon se nalazi na upravljaču. Prikazuje:

 1. Način vožnje.
 2. Naplatiti.
 3. Kilometraža.
 4. Brzina putovanja.

Ako je potrebno, možete ga nagnuti preko podnožja i nemojte ga svaki put presavijati. Kupnju će cijeniti ljudi koji prije svega cijene svoje vrijeme i udobnost. Lijepo, kompaktno i praktično prijevozno sredstvo koje se zbog deklariranih karakteristika može klasificirati kao univerzalno.

Trošak - 26 000 rubalja.

Baiku strast
Prednosti:
 • veliki kotači;
 • povećana razina sigurnosti;
 • ekološka prihvatljivost;
 • dobra sposobnost trčanja;
 • prisutnost prostranog zaslona;
 • Jednostavnost korištenja;
 • snaga motora.
Mane:
 • nije identificiran.

Ocjena kvalitetnih električnih skutera za odrasle

KUGOO C1 11 Ah

Upravo je ovaj model bolje kupiti onima koji imaju prekomjernu težinu. Nosivost uređaja doseže 150 kg, što se smatra izvrsnim pokazateljem. Osim toga, mala zaliha u težini omogućit će vam da se bez rizika odvezite do trgovine ili vozite s prijateljima. Udobno sjedalo pomoći će vam da se udobno krećete, kako unutar grada, tako i na periferiji. Savršeno rješenje za putovanja na velike udaljenosti. Za veću udobnost instalirana je uklonjiva košara u kojoj možete nositi stvari.

Disk kočnice odgovorne su za kočenje u nuždi. Odgovarajući upravljači dostupni su na upravljačima. Prednje svjetlo nalazi se na stupu upravljača i njegov je kut podesiv. Otraga se nalaze svjetla za parkiranje. Maksimalno ubrzanje do 35 km / h. Snaga motora 500 vata. Baterija kapaciteta 528 V / h, koja vam omogućuje da vozite 40 km s punim punjenjem.

Trošak - 30 000 rubalja.

KUGOO C1 11 Ah
Prednosti:
 • prijenosni kapacitet;
 • može voziti tobogan ili pločnik (mali);
 • veliki kotači;
 • snažan motor;
 • mala težina;
 • lagano trčanje.
Mane:
 • sjedalo je nestabilno.

iconBIT TRIDENT 120T

Uravnoteženi i neobični uređaj koji je opremljen udobnim sjedalom nije mogao ne ući u našu ocjenu. Opremljen širokim gumama (na napuhavanje), koje jamče izvrsne terenske sposobnosti i odgovorne su za laganu vožnju. Stražnji motor ima dobro ubrzanje. Za praktičnost prebacivanja stupnja prijenosa koristi se poluga za gas. Optimalan hibridni model, koji je opremljen i diskovnim i elektroničkim kočnicama. Tako je bilo moguće postići stabilnost i pouzdanost kretanja na zagušenom putu. Odziv kočnice bit će trenutačan, čak i pri maksimalnoj brzini. Zbog dobre amortizacije bilo je moguće povećati nosivost na 120 kg. Deklarirani kurs s punom baterijom je 20 km.

Trošak je 29.000 rubalja.

iconBIT TRIDENT 120T
Prednosti:
 • zaštita od kratkog spoja i preopterećenja;
 • snažan motor;
 • zaštita od pregrijavanja;
 • veliki kotači;
 • zaštita od vlage i prašine;
 • prijenosni kapacitet;
 • košara.
Mane:
 • cijena;
 • trajanje moždanog udara.

KUGOO M4 Pro 17 Ah

Proizvod je opremljen velikim uklonjivim sjedalom koje apsorbira udarce. Kotači su na napuhavanje, što je omogućilo povećanje nosivosti do 150 kg. Izvrsno rješenje za ljude koji teže 100 kg ili više. Također će se svidjeti onima koji vole putovati s udobnošću (sjedeći). Ovjes je istovremeno energetski intenzivan i mekan, što će vam omogućiti da utrete put čak i izvan ceste. Instalirani zaslon prikazuje sve potrebne parametre, uključujući: kilometražu, punjenje, brzinu kretanja. Brendirani alarmni sustav, nadopunjen s dva privjeska za ključeve, zaslužuje posebnu pozornost. Pokušaj krađe prepun je blokiranja stražnjeg kotača, koje prati odgovarajući zvučni signal.

Trošak - 34 000 rubalja.

KUGOO M4 Pro 17 Ah
Prednosti:
 • 30 km po punjenju;
 • sposobnost kretanja izvan ceste;
 • veliki kotači;
 • uklonjivo sjedalo;
 • prostrana paluba.
Mane:
 • kvaliteta izrade je loša;
 • trošak.

Koja je tvrtka bolje kupiti električni skuter za djecu

Razor Mini Mod

Naš TOP otvara model za najmanje korisnike. Karakterizira ga jednostavnost rada, pa se može koristiti od treće godine. Maksimalna brzina koju dopušta naprava od 3,5 km / h pozitivno utječe na ukupni sigurnosni pokazatelj. Za veću jednostavnost upravljanja, proizvođač nudi upravljač i ergonomsko sjedalo. Papučica gasa je glatka i može se ručno podesiti. Opremljen s tri kotača s gumiranim štitnicima. Stabilnost ceste je nevjerojatna. Preporuča se korištenje isključivo na ravnoj površini bez nagiba. Ovaj hibrid skutera i skutera bit će izvrstan poklon za dijete.

Trošak - 7000 rubalja.

Razor Mini Mod
Prednosti:
 • dopušteno opterećenje 20 kg;
 • sjedalo za amortizaciju;
 • kilometraža na punoj bateriji 40 minuta ili 2 km;
 • sigurnost;
 • krenite od gumba.
Mane:
 • samostalna montaža nakon kupnje;
 • punjenje 6-8 sati.

Razor Power Core E100S sa sjedalom

Jednostavan i učinkovit uređaj koji neće ostaviti ravnodušnim ni odrasle ni djecu. Nema potrebe za samoprilagođavanjem jer pogon nije opremljen lancem ili zatezačem. Siguran dječji električni skuter s ručnom kočnicom postavljenom na volan. Motor se gasi glatko, bez trzanja. Tijekom zaustavljanja gotovo je nemoguće pasti s proizvoda. Jastučići su opremljeni gumiranim jastučićima.

S jakim ubrzanjem, postavljeni graničnik može raditi. Maksimalna brzina je 18 km / h. Bit će potrebno 6 sati da se baterija u potpunosti napuni. Okvir je jednodijelni komad izrađen od nehrđajućeg čelika visoke čvrstoće. Materijal je otporan na koroziju. Kotači su bez gume, na napuhavanje, promjera 20 cm. Smatraju se izvrsnim apsorberom vibracija. Motor od 100 W učinit će postupak kretanja sigurnim i ugodnim. Dopušteno opterećenje 55 kg. S punim punjenjem, skuter će putovati 1,5 sata. Ako je potrebno, sjedalo se može ukloniti, a dijete može voziti stojeći.

Cijena - 21.000 rubalja.

Razor Power Core E100S sa sjedalom
Prednosti:
 • mala težina;
 • prostrana baterija;
 • dopušteno ubrzanje 18 km / h;
 • visina korisnika do 122 cm (sedam godina);
 • neobičan dizajn;
 • okvir visoke čvrstoće;
 • dopušteno opterećenje 55 kg;
 • snažan motor.
Mane:
 • mokra podloga je nevjerojatno skliska;
 • volan nije podesiv po visini.

iBalance BS1

Izvorni i stilski uređaj koji izgleda poput bicikla. Dvije su boje: bijela i crna. Istodobno ima ugodan izgled i sviđaju mu se djeca. Okvir je izrađen od aluminijske legure visoke čvrstoće. Široko sjedalo odgovorno je za udobnost i udobnost kretanja. Maksimalno opterećenje 110 kg. Na upravljaču možete pronaći zaslon koji vam omogućuje praćenje svih potrebnih podataka. Potpuno punjenje dovoljno je za 6-satnu vožnju ili 30 km. Izvrsno rješenje za one koji vole provoditi vrijeme na otvorenom i biti neovisni.

Cijena - 25.000 RUB

iBalance BS1
Prednosti:
 • široko i udobno sjedalo;
 • trajanje trčanja;
 • sigurnost;
 • ergonomija;
 • ekološka prihvatljivost;
 • brzina punjenja;
 • Jednostavnost kontrola;
 • mogućnost korištenja od strane tinejdžera.
Mane:
 • nije identificiran.

TANKO T8

Popularni model s opsežnom funkcionalnošću. Izvrstan izbor za tinejdžere koji žele više vremena provoditi na otvorenom i žele istražiti svijet. Dopušteno ubrzanje je 15 km / h. Maksimalni kapacitet dizanja je 75 kg. Ukupna težina proizvoda je 11 kg, što ga čini pokretnim i lakim za rukovanje. Dijete ga lako može koristiti samostalno. Konstrukcija je sklopiva i izrađena od plastike otporne na udarce. Istodobno možete hodati i do 15 km, ali u praksi je ta brojka niža (10 km). Uz to, malo je vjerojatno da će netko pustiti dijete na veću udaljenost. Poliuretanski kotači mekši su od plastičnih, tako da se nose s prigušivanjem vibracija lošije od gumiranih analoga. Uključeno uklonljivo sjedalo.

Trošak - 8000 rubalja.

TANKO T8
Prednosti:
 • ergonomija;
 • sklopivi dizajn;
 • prijenosni kapacitet;
 • trošak;
 • sigurnost;
 • ekološka prihvatljivost.
Mane:
 • mala kilometraža;
 • nestabilnost.

Zaključak

Električni skuteri zasebna su niša koja zaslužuje posebnu pažnju. Neki se mogu osjećati ugodnije u vožnji e-biciklima ili segwayima, ali ovo je više stvar navike. Osim male težine i kompaktne veličine, traženi su ne samo kao zabava, već i kao cjelovito vozilo. Izvrsno rješenje za užurbane gradove i kratka putovanja izvan grada. Svake godine takvi uređaji stječu sve veću popularnost. Neki od njih mogu se koristiti isključivo na ravnom asfaltu, dok su drugi pogodni za terene ili neravne terene. Koji biste model trebali odabrati? Sve ovisi o osobnim preferencijama i financijskim mogućnostima osobe.

Računala

Sport

ljepota